Klantervaringen

Wie kunnen we beter aan het woord laten over onze opvang en dienstverlening door de ouders van onze kinderen:

“Wij zijn heel blij met het personeel en de organisatie. Ons zoontje komt er graag heeft meerdere zorgbehoefte.. en is daar zeker op zijn plek. Voor ieder kindje met zorgbehoefte een aanrader!”

“Na een zorgeloze zwangerschap bleek onze dochter een hartafwijking te hebben en sondevoeding-afhankelijk. Helaas kon ze hierdoor niet op een regulier kinderdagverblijf terecht. Voor ons als ouder dus een lastige zoektocht naar een geschikte opvang voor onze dochter zodat wij haar met een gerust hart kunnen achterlaten terwijl wij ons werkende leven weer oppakken. Na alle ziekenhuisperikelen is het heel erg fijn dat de kleine kapitein haar een plekje kon bieden mét medische zorg maar absoluut geen ziekenhuissetting. Naast de nodige medische zorg, voelt het verder als een gewoon kinderdagverblijf. Liedjes, spelletjes, activiteiten etc. Superplek om je kinder een veilige opvang te bieden waar het ook gewoon gezellig is! Onze dochter zit er ruim 2 jaar, we gaan de ‘juffen’ missen als ze naar school gaat!”

“Onze dochter heeft bijna 4 jaar op het verpleegkundig kinderdagverblijf gezeten nadat ze de maanden na haar geboorte boven was verpleegd. O.a. omdat zij een centrale lijn had en voedingsproblemen. 3 x per week werd zij thuis opgehaald door de lieve medewerkers van Taxi Bolnes en konden wij met een gerust hart naar ons werk omdat wij wisten dat zij op een fijne plek werd verzorgd door lieve verpleegsters, ped. medewerksters en vrijwilligers. Wij zijn De Groene Burcht / Kleine Kapitein eeuwig dankbaar voor de mogelijkheden die zij zowel onze dochter als ons hebben gegeven de afgelopen jaren.

Hoe ervaart u onze zorg? Deel uw ervaring!

Hoe ervaart u onze zorg? Laat het weten op ZorgkaartNederland. Door uw ervaring te delen op ZorgkaartNederland laat u zien wat goed gaat in de zorg en wat beter kan. Uw ervaring helpt anderen om hun zorgaanbieder te kiezen. En het helpt ons om de zorg steeds beter af te stemmen op uw wensen.

Op ZorgkaartNederland moet u ons voor minimaal zes vragen een cijfer geven. Bijvoorbeeld over het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren naar u. Ook wordt aan u gevraagd of u ons zou aanbevelen aan anderen.

Meer dan 750.000 waarderingen online

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Het aantal mensen dat uitzoekt welke zorgaanbieder het beste bij hen past, groeit gestaag. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand en er staan intussen ruim 750.000 waarderingen online.

ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ongeveer 200 patiëntenorganisaties. Zij behartigt de belangen van patiënten/cliënten en verstevigt hun positie in de spreekkamer, de politiek en het zorgstelsel.

Deel uw ervaring!

Deel ook uw ervaring met de zorg en help zo anderen met kiezen. Ga naar: ZorgkaartNederland en schrijf een waardering over De Groene Burcht.